RSS

Бессарабовка

Сообщение #1
31 октября 2023, 17:09 | Бессарабовка
Последний раз редактировал пользователь Contur - 31 октября 2023, 17:23
?
Сообщений в теме: 1

Ответы в тему

Сообщение #2
31 октября 2023, 17:17 | Бессарабівка. Ловля окуня. 28.10.2023

Бессарабівка. Ловля окуня. 28.10.2023

Всім привіт.

Сьогодні під вечір вибрався порибалити зі спінінгом в село Бессарабівка. Ціль риболовлі  - окунь та судак. Осінь повноцінно вступила в свої права, дерева оділи свої жовті наряди. Дуже красиво. Дома втриматися просто не можливо. Спінінг в руки і на водоймище.

Цього року риболовля на Бессарабовці дуже не проста. Рибалки, які літом ловили коропа та амура, нарікали на слабке клювання цієї риби. Обурювалися. Платити кошти аби послухати солов'я не хотілося. Я практично літом на це водоймище не виїджав. І все ж в пам'яті є гарні рибалки по судаку, пов'зані з водоймою у Бессарабівці. Скільки я його тут переловив. І гарний попадався. А тепер все по їншому. Судак кудись подівся. Спінігістів практично тут уже не має. Нажаль.

Риболовлю почав з дамби. Спінінг до десяти грамів. Чебурашка 2.5 грами і приманка от Fishing Roj у вигляді "сороконожки". Довгий час клювань не було. Вода дуже прозора.

...І ось він перший "тук" і окунь задреботів у товщі води. Приємна місія виважування і окунь позується на фото.

Рибу я знайшов у не величкому заливчику, мілководному. Окунь там полював за мальком.

Почало вечоріти. Сонце  стало ховатися за обрій. Пора збиратися додому. Хоча окяня я впіймав і не багато, але й цьому  радий. А от судак промовчав. Мабуть стоїть на великих просторах водоймища. Ну і ладно. Хай чекає іншого разу. А коли він буде подивимося...

?

Поблагодарили: Contur (31.10.2023) .