Був вчора, рибачив з 6.00 до 18.00 Всього три хвоста. Крупніший судак потянув на 1.950 П"ять судачків відпустив.

Спрацював сілікон від FR Kakki 60mm в кольорі #-А06
Був вчора, рибачив з 6.00 до 18.00 Всього три хвоста. Крупніший судак потянув на 1.950 П"ять судачків відпустив.

Спрацював сілікон від FR Kakki 60mm в кольорі #-А06
Виталий, расскажи пожалуйста о тактике ловли судака на этом водоеме, и какие расценки. Ехать не мало туда, хочется быть готовым ко всему.

Доброго дня. Як такої, особливої тактики немає. Плаваєш, кидаєш та крутиш. На мій погляд. Головне, це знайти, де судак зараз знаходиться, тому на одній точці я довго не затримуюсь. Дуже часто буває, що він заходить в затоки на мілководдя. Якщо є можливість в тиху погоду можна відслідкувати, де знаходиться мілка риба, а за нею часто полює і судак, і окунь. Із приманок мої улюбленці - Shiner 3 в кольорі violet lime berry від кейтеч (дякую Олександру), а також Kakki 60 мм в кольорах А06, А03, Shainer 80mm - A03, PREDATOR 2,8' в кольорі К03 від FR. Огрузку використовую 4 - 6 грам. Зараз там дуже багато карпятників, так що маневрути між снастями стає все складніше. Ціна за спінінгову рибалку - 250 грн. Обмежень по судаку на зараз немає.
Нет. С берега здесь только случайно, когда у него ночной жор. А так никуда особо не добросишь. И опять же, карпятники.
Если с берега, попробуйте этот пруд (судак, щука, крупный окунь).

Перед Люботином налево.
097-15-78-906 Андрей