Кегичівка. Ставок "Усий".

category
Водоемы

10

Александр Ракшеев

  Кегичівка. Ставок "Усий". 08.06.2022.

Всім привіт! Ми з України!

Сьогодні моя вечірня рибалка проходила на одному з мальовничих водойм нашої Кегичівки, ставочку "Усий". У даний час на ньому можно половити не великого карасика. На цьому ставочку риболовлять люди пенсійного віку, або молодь, яка не може поїхати рибалити в далекі місця. А так, як у нас, в країні ,склалася складна ситуація, то дома рибалять практично всі рибалки. Ставок "Усий" не глибокий, і в ньому водиться дуже багато карася.

На цю риболовлю я взяв вудилище пікерне "Poseidon" 2.70 від компанії Фішинг Рой. Дуже легеньке і зручне вудилище, як раз під не великого карасика.

Годівниця 30 грамів. З початку годуємо три годівниці в точку ловлі, а потім під'єднуємо поводок і ловимо. На гачку опариш. І карась почав ловитися. Ловля дуже приємна.

Карась при покльовці різко загибав квівертип. Карась хоч і не великий, але упирався вправно.

Оснастку використовував звичайний патерностер. На поверхні ставка "кипіла" вода від якойсь риби. То була краснопірка, або плітка, яка резвилась у вехніх шарах води. Тут на думку спала така снасть, як попла-попер. Треба попробувати.

Карасик ловився "ладошечного" розміру, може трохи меньший. Але все рівно приємно. Адже рибалити в себе дома завжди приємно.

Ось такий получився у мене вечірній улов на вудку-пікер на мальовничому ставочку "Усий", в селищі Кегичівка.

6 комментариев

avatar

                                  Ловля карася. 15.06.2022

Всім привіт!

Продовжую рибалити у себе дома на водоймищах своєї рідної Кегичівки. Ловимо карасика. У нас чотири водоймища, кругом є риба. Зараз всі чомусь ловлять на "Усом" ставку. Карась не великий і гарно ловиться. Попадається коропець, але рідко. Так що вечерком пару часиків можно ловити рибку у своє задоволення. Буває так, що і моя донька долучається до риболовлі, на карася. Вона дуже любить ловити цю рибу, і споживати тоже. Моя сім'я любить смаженого карасика, не великого, ладошечного розміру. Так що я взяв орієнтир на ставок "Усий". Як раз там ловиться карась такого розміру.

Вудки я вибрав свої любимі для карася з годівницями ,власного виробництва. Кашу варити часу не було. Забіг в магазин і купив готову суміш "карамель"-пластелін. Добре підходить для карася. От і все, тепер на водоймище.



Карась ловився періодами. Набіжить стайка і клює. Ловити приємно.


За три години я рибки трохи наловив. Мені хватить. Дуже маленького карасика викидав підростати. Ось так і порибалив у себе дома на ставку "Усий"

Усім мирного неба!



Поблагодарили: Contur (18.06.2022) .
avatar

Карасики такого розміру в смаженому вигляді найсмачніші smiley


Поблагодарили: Aleks (18.06.2022) .
avatar

                            Ловля карася. 25.06.2022.

Всім привіт!

Продовжую ловити карасика на домашньому ставочку "Усий". Хоча плани були другі. Але дружина попросила наловити домашнього, невеликого карасика, щоб насмажити на сковорідці. Мені, як рибалці, хочеться ловити велику рибу, і хотів за нею їхати, але сім'я є сім'я, прийшлося підкоритися. На ставок я приїхав після обіду. Все підготовив для риболовлі, і почав ловити.


Монтаж: маленька пружинка, по боках два поводки з нитки, гачки маленькі для не великого карасика. На гачках пінотісто. В пружину забивав готову суміш, яку купив в магазині. І все.


Карась ловився добре. Тепер буде що посмажити. От і добре.  smiley


Половив три години і поїхав на велосипеді додому. Ось так і порибалив на "Усому".

Усім мирного неба і чудового улову!  smiley​​​​​​​



Поблагодарили: Anton (9.07.2022) .
avatar

  Ставок Уссый. Поплавок. 20.08.2023

Знойная жара уже изрядно поднадоела. В тени +34.  Рыба крайне тяжело ловиться. В этом году на поплавок вообще редко получаеться половить. Отпуск заканчиваеться и я решил достать полавочные удочки и половить карасика у себя дома на ставочке Уссый. Этот ставок для поплавка очень хорош, такие камышовые проходы, что грех туда не забросить удочки. У водоеме есть карп, плотва, щука, окунь, себель и конечно же карась.

Удочки выбрал для ловли от компании Fishing Roj пятиметровые, очень удобные и легкие. Одна "махалка", другая с кольцами. Насадка - манка, в виде теста и опарыш.

Рано утром был на водоеме в 5 часов. Рыболовы уже были и ловили кто как. Я нашел классный заливчик. Замешал прикормку в шары начал кормить. Пока рыбка стягиваеться на корм, я раскладываю удочки, настраиваю глубину и делаю первый заброс.

...И вот он полавок ложиться. Подсечка... и карасик в руках. Не большой, но бойкий. И не много начал клевать. Работал только опарыш. Карасик размером меньше ладошки. Но какой есть.

Жара начала подниматься. Ловить стало тяжело. Да еще безветренная погода. Пришлось рыбалочку, домашнью завершать. Получил удовольствие в поплавочной ловле и ладно. Скоро жара отступит и тогда может что то придумаю по интересней. А пока получаеться так.


Поблагодарили: Contur (3.09.2023) .
avatar

Проходы действительно шикарные. А карасики такого формата самые вкусные ).


Поблагодарили: Aleks (8.09.2023) .
avatar

               Короп на поплавок. 07.09.2023

Всім привіт.

Сьогодні у нас йшов сильний дощ з грозою. Води налив дуже багато. По Кегичівці текли "горні річки". Під вечір дощ перестав і я вирішив по рибалити на поплавочну вудку на ставку біля дому, по ловити карасика. Вудилище від Fishing Roj Fight River 93 bolo 500. Оснащине інерційною катушкою. 


Спіймав пару маленьких карасиків і краснопірку. Почепив чотири опариші і закинув у прохід між очеретом. Глибина ловлі 1.20 метра. 

...і тут поплавок ліг на воду, а потім піднявся і помчався притоплюючи під очерет. Підсічка...і великий бурун з води. Чую ривки не поганої риби. Підсак я не брав так як розраховував не маленького карасика. Вудилище зігнулося в дугу під натиском риби. Виважування було на короткій відстані. Працював тільки вудолищем, яке блискуче вязало рибу. Задоволення іще те. Заморив коропа, я підвів до себе, де і взяв рукою. Вага 1.5 кг.  smiley


Ось такі очеретяні заливи та проходи я люблю використовувати для полавочної ловлі. Тут багато карася та коропа.

Риболовля була досить короткою, але задоволення принесла чи мало.



Поблагодарили: Contur (15.09.2023) .
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.