Комсомольське озеро

category
Спиннинговая ловля

10

Александр Ракшеев

Ловля щуки та окуня. 10.09.2023

Всім привіт.

Продовжую ловити хижака на Комсомольському озері. Гарно, що є таке водоймище біля свого дому. Ранок уже холодний, вода прохолола, хижак став активний. На мілині окунь активно ганяє "малечу". Рибалити вирішив їхати як можна раніше. Приманки - воблери та різне "залізо". Силікон не проходе, так як на дні багато водорослів та тини.

Бистро качаю лодку і виходю на воду. Сьогодні неділя, я поки що один, але знаю що лодки ще будуть. Першим ділом поспішаю перевірити перспективні точки. На мілководді господарює окунь. Бистро ставлю попер 7 грам і пішли атаки на нього. Окунь ловиться, але не дуже крупний. Все ж мені вдається його трохи половити.

Поки займався окунем, бачу як стали зявлятися лодки одна за другою. Окуня половив тепер міркую, як діяти далі. Перепливаю на другий участок з мілководдя перехід в глубину. Ставлю воблер від компанії Fishing Roj копія на Megabass -  Fusion 110 в кислоті, як відразу удар і щучка в руках грам 500-600. Роблю фото і відпускаю. Воблер розловив. Потім на нього ще три щучки зловив. Дуже гарний воблер. Мені сподобалась. Гарна копія.

 

Також, від цієї ж фірми, добре ловила колебалка, копія на Williams -  VILLY.  Добре "сипеться" і працює на повільній проводці. Гарна приманка.

Ловилася дрібна щука і не великий окунь.

Ось такий красунчик мені сподобався. Заглиблення у нього, на мій погляд, 05-07 метра. Гарний для мілководдя. Думаю буде продовження...

Оставить комментарий

5 комментариев

avatar

Начало положено . Теперь ждём трофея от вас


Поблагодарили: Aleks (15.09.2023) .
avatar

На Комсомольському озеріі ловлю уже давно, но з трофеями не складується. Можливо пізніще. На канал планую, але на вихідних сто причин по роботі. Можлмво в жовтні.


Поблагодарили: Domi-no (15.09.2023) .
avatar

Пишите как надумаете , можем вместе порыбачить


Поблагодарили: Aleks (18.09.2023) .
avatar

а краснопiрка на фото на шо ловилась?


Поблагодарили: Aleks (22.09.2023) .
avatar

Попла Поппер. Опарыш


Поблагодарили: Contur (3.10.2023) .
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.