Шевченково. "Сімнадцятий".

category
Лов мирной рыбы

10

Александр Ракшеев

   Шевченково.  "Сімнадцятий". 24.09.2023.

Всім привіт.

Здається, що літо не хоче покинути нас. Літня погода +30, а на календарі уже кінець вересня. В цей час саме в пору ловити хижака. Багато рибалок так і робить. Але і фідерна рибалка має ще свої переваги. Карась та друга мирна риба набирає жирок перед зимою. І хоча активність риби сповільнилася, все ж таки карась клює на різні привади.

На це водоймище я запланував поїхати давно, ще з літа. Та якось не виходило. І от таки, восени, вирішив приїхати половити гарного карася. Карась тут і справді гарного розміру. За день до риболовлі почав готуватися. Їхати рано не став, так як день замітно зменшився. Поїхав по скороченій дорозі через Бессарабівку.

Зранку дув дуже сильний вітер. Водоймище дуже широке. Дамба з плит, для фідеристів дуже зручно ловити з триногою для вудилищ. В мене цього не було, так що я під вудилища поставив пластмасовий ящик.

Дуже сильний вітер прямо на дамбу. Закидати дуже не зручно. Годувальниця летить не далеко, але цього достатньо. Проходить хвилин 30 і перше клювання. Гарний карась показався у прозорій воді. Робим фото і в садок. Слідуюче клювання і підлящик у руці. Поки не погано.

На горизонті три лодки. Це спінінгісти ловлять щуку та окуня. Бачу, як зліва біля очерету риболов у лодці заводить щуку у підсак. Потім поцікавився на що зловилася щука, мені відповіли на воблер 110 розміру.

Карась ловився рідко, але притємного розміру. Також попалася добряча плотва грам так 250.

   

Під обід клювання перестало. Вітер став ще більший. Вудилища стало розвертати. Через деякий час почав збиратися додому. Рибки трохи половив і добре. Ось тепер думаю як би сюди приїхати зі спінінгом. Половити хижака. Коли це буде, подивимося...

3 комментария

avatar

Вот так я "Хижака" сегодня половил. Видать щука отомстила за все мне и Рудра предательски сегодня меня поймала )


Поблагодарили: Aleks (28.09.2023) .
avatar

Нужно быть окуратным, тройники очень острые. У меня был случай, когда то, рыбача на Орели, в Перещепино, поздней осенью, я загнал в руку тройник воблера. После рыбалки пришлось обратится к хирургу.

avatar

Так я тоже , после рыбалки поехал сразу к хирургу , и мне там удалили этот крючок . Небе приятная ситуация . Мягко говоря . Рыба пошла на свечку и воблер в этот момент оторвался , и мне под мышку пулей . И все . Попался я )

Думал чам вытащить смогу , но не вышло . Более того , даже проткнуть дальше крючек было проблематично . Человеческая кожа очень крепкая . С щуки крючки проще достаются ) . Но укол ледокатна, и хирургическое кусачки сделали своё дело , и даже бесплатно ) 

А знакомые учитывая безклевье, кое как , ну вымучили "трешку" на золотой атом . Моя рыба была тоже не плохая , но предательских сошла , с финалом под мышку ) 


Поблагодарили: Contur (28.09.2023) , Aleks (28.09.2023) .
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.